TERVETULOA TUTUSTUMAAN GLOWUPIIN

GLOWUP – From being to doing

Otathan yhteyttä. Keskustelemme mielellämme kanssasi GLOWUP:ista. We are happy to have GLOWUP conversation with You. Esittelyssä käymme läpi Sinulle tai organisaatiollesi sopivia tapoja aloittaa oma GLOWUP polku.

GLOWUP on yksityinen, suomalainen konsulttiyritys, jonka kotipaikka on Jyväskylä. GLOWUP Oy:ssä toimii vastuullinen asiantuntijatiimi, jossa yhdistyvät johtamis- ja yrittäjyysosaaminen, konseptointi- ja työkaluosaaminen, viestintä- ja verkosto-osaaminen, vaativa projektinjohto-osaaminen sekä osaamisen kehittämisen psykologinen osaaminen. Elina Lillstrangin erityisenä osaamisalueena ja kokemuksena on ihmisen kasvun psykologinen osaaminen, organisaatioiden kulttuurin rakentaminen ja kasvuyritystoiminnan osaamisen konsultointi sekä rekrytoinnin ja hr-konsultoinnin sisällöt. Tuuli Kirsikka Pirttiahon kokemus markkinoinnin, viestinnän, tiimien, yrittäjyyden, johtamisen sekä johdon konsultoinnin tehtävissä on kertynyt yli 25 vuoden aikana.

 

Elina Lillstrang
Creator and Guide, Co-Founder, CEO/Toimitusjohtaja
elina@glowup.fi
p. +358 50 365 7220
www.glowup.fi

 

Tuuli Kirsikka Pirttiaho
Creator and Guide, Co-Founder, Chairman of the Board/Hallituksen puheenjohtaja
tuulikirsikka@glowup.fi
p. +358 40 501 1501
www.glowup.fi

 

Osoitteet

GLOWUP Oy
Kivelänlammentie 71
40660 Jyväskylä, Finland

Käyntiosoite/toimisto
Nisualankatu 78
40720 Jyväskylä

GLOWUP rakentaa vastuullisuutta, rohkeampia ja osuvampia tekoja työssä, liike-elämässä ja elämässä yleensä. Sen tuottamat muutokset ovat hyödyllisiä yksilöille itselleen, organisaatioiden menestymiselle sekä yritysten kasvulle. GLOWUP Oy on yksityinen, suomalainen konsulttiyritys, jonka kotipaikka on Jyväskylä. GLOWUP matkalla ihmiset vahvistavat omiaa tekojaan itselleen ja yhteisöissään, elämässä ja työelämässä – yksilö kerrallaan mutta joukkoliikkeen tavoin.