YHTEYDET

GLOWUP – From being to doing

Otathan yhteyttä. Voit kutsua henkilökohtaisen tai yrityskohtaisen GLOWUP esittelyn. Esittelyssä käydään läpi Sinulle tai organisaatiollesi sopivia tapoja aloittaa oma GLOWUP polku.

GLOWUP on kehittämismenetelmä, joka tukee yksilöiden edellytyksiä uudistaa omaan toimintaansa yksilöinä, työyhteisössään sekä verkostoissaan. GLOWUP rakentaa vastuullisuutta, rohkeampia ja osuvampia tekoja työssä, liike-elämässä ja elämässä yleensä. Sen tuottamat muutokset ovat hyödyllisiä yksilöille itselleen, organisaatioiden menestymiselle sekä yritysten kasvulle. GLOWUP matkalla ihmiset vahvistavat omiaa tekojaan itselleen ja yhteisöissään, elämässä ja työelämässä – yksilö kerrallaan mutta joukkoliikkeen tavoin.

Menetelmä perustuu työelämän asiantuntijoiden kehitystyöhön. Perustajat ovat  Tuuli Kirsikka Pirttiaho ja Elina Lillstrang. Taustatyössä on ollut mukana myös muita asiantuntijoita. Kehittäjätiimissä on yhdistynyt johtamis- ja yrittäjyysosaaminen, konseptointi- ja työkaluosaaminen, viestintä- ja verkosto-osaaminen, vaativa projektinjohto-osaaminen sekä osaamisen kehittämisen psykologinen osaaminen.

GLOWUP on THEWIND Oy:n aputoiminimi, jonka valtuuttamat GLOWUP asiantuntijat vastaavat GLOWUP-toteutuksista ja asiakkuuksistaan omissa yrityksissään. Kysy lisää tai katso tarkemmin toteutuksista asiantuntijoiden omilta sivuilta tai ole yhteydessä suoraan. Voit myös tilata laajemman esitteen painettuna tai sähköisenä. GLOWUP 1.0-menetelmäkirjaa (Hinta: 39.-) voi tilata info@thewind.fi 

THEWIND Oy:n rekisteriseloste


Tuuli Kirsikka Pirttiahon kokemus markkinoinnin, viestinnän, tiimien, yrittäjyyden, johtamisen sekä johdon konsultoinnin tehtävissä on kertynyt yli 25 vuoden aikana.

Tuuli Kirsikka Pirttiaho
GLOWUP Creator and Guide, Asiantuntija ja menetelmän kehittäjä
THEWIND Oy | Consultant, CPCC Coach and CEO | Konsultti, valmentaja ja toimitusjohtaja
tuulikirsikka@thewind.fi
p. +358 40 501 1501
THEWIND Oy
Postit/Post: Aittokalliontie 6
40400 Jyväskylä

Käyntiosoite/Office: Kauppakatu 14
40100 Jyväskylä, Finland
www.thewind.fi – Lift People – Coaching Services & Business Development Projects 
www.glowup.fi – GLOWUP From being to doing – Development Method, Kehittämismenetelmä


Elina Lillstrangin erityisenä osaamisalueena ja kokemuksena on ihmisen kasvun psykologinen osaaminen, organisaatioiden kulttuurin rakentaminen ja kasvuyritystoiminnan osaamisen konsultointi sekä rekrytoinnin ja hr-konsultoinnin sisällöt.

Elina Lillstrang
GLOWUP Creator and Guide, Asiantuntija ja menetelmän kehittäjä
Elina Lillstrang Oy | Yrittäjä, psykologi
elina@kasvupsykologi.fi
p. +358 50 365 7220
Kivelänlammentie 71
40660 Jyväskylä, Finland
www.glowup.fi – GLOWUP From being to doing – Development Method, Kehittämismenetelmä