TERVETULOA TUTUSTUMAAN GLOWUPIIN

GLOWUP – From being to doing

Otathan yhteyttä. Keskustelemme mielellämme kanssasi GLOWUP:ista. We are happy to have GLOWUP conversation with You. Esittelyssä käymme läpi Sinulle tai organisaatiollesi sopivia tapoja aloittaa oma GLOWUP polku.

GLOWUP on kehittämismenetelmä, joka tukee yksilöiden edellytyksiä uudistaa omaan toimintaansa yksilöinä, työyhteisössään sekä verkostoissaan. GLOWUP rakentaa vastuullisuutta, rohkeampia ja osuvampia tekoja työssä, liike-elämässä ja elämässä yleensä. Sen tuottamat muutokset ovat hyödyllisiä yksilöille itselleen, organisaatioiden menestymiselle sekä yritysten kasvulle. GLOWUP matkalla ihmiset vahvistavat omiaa tekojaan itselleen ja yhteisöissään, elämässä ja työelämässä – yksilö kerrallaan mutta joukkoliikkeen tavoin.

Menetelmä perustuu työelämän asiantuntijoiden Tuuli Kirsikka Pirttiahon ja Elina Lillstrangin kehitystyöhön. Kehittäjätiimissä on yhdistynyt johtamis- ja yrittäjyysosaaminen, konseptointi- ja työkaluosaaminen, viestintä- ja verkosto-osaaminen, vaativa projektinjohto-osaaminen sekä osaamisen kehittämisen psykologinen osaaminen. Elina Lillstrangin erityisenä osaamisalueena ja kokemuksena on ihmisen kasvun psykologinen osaaminen, organisaatioiden kulttuurin rakentaminen ja kasvuyritystoiminnan osaamisen konsultointi sekä rekrytoinnin ja hr-konsultoinnin sisällöt. Tuuli Kirsikka Pirttiahon kokemus markkinoinnin, viestinnän, tiimien, yrittäjyyden, johtamisen sekä johdon konsultoinnin tehtävissä on kertynyt yli 25 vuoden aikana.

Elina Lillstrang
Creator and Guide, Co-Founder
elina@glowup.fi
p. +358 50 365 7220
www.glowup.fi

Tuuli Kirsikka Pirttiaho
Creator and Guide, Co-Founder, CEO/Toimitusjohtaja
tuulikirsikka@glowup.fi
p. +358 40 501 1501
www.glowup.fi

Osoitteet

GLOWUP
Käyntiosoite/toimisto
Kauppakatu 28 A 1
40100 Jyväskylä