YHTEYDET

GLOWUP – From being to doing

Otathan yhteyttä. Keskustelemme mielellämme kanssasi GLOWUP:ista. Esittelyssä käymme läpi Sinulle tai organisaatiollesi sopivia tapoja aloittaa oma GLOWUP polku.

GLOWUP on kehittämismenetelmä, joka tukee yksilöiden edellytyksiä uudistaa omaan toimintaansa yksilöinä, työyhteisössään sekä verkostoissaan. GLOWUP rakentaa vastuullisuutta, rohkeampia ja osuvampia tekoja työssä, liike-elämässä ja elämässä yleensä. Sen tuottamat muutokset ovat hyödyllisiä yksilöille itselleen, organisaatioiden menestymiselle sekä yritysten kasvulle. GLOWUP matkalla ihmiset vahvistavat omiaa tekojaan itselleen ja yhteisöissään, elämässä ja työelämässä – yksilö kerrallaan mutta joukkoliikkeen tavoin.

Menetelmä perustuu työelämän asiantuntijoiden Tuuli Kirsikka Pirttiahon ja Elina Lillstrangin kehitystyöhön. Taustatyössä on ollut mukana myös muita asiantuntijoita. Kehittäjätiimissä on yhdistynyt johtamis- ja yrittäjyysosaaminen, konseptointi- ja työkaluosaaminen, viestintä- ja verkosto-osaaminen, vaativa projektinjohto-osaaminen sekä osaamisen kehittämisen psykologinen osaaminen. Elina Lillstrangin erityisenä osaamisalueena ja kokemuksena on ihmisen kasvun psykologinen osaaminen, organisaatioiden kulttuurin rakentaminen ja kasvuyritystoiminnan osaamisen konsultointi sekä rekrytoinnin ja hr-konsultoinnin sisällöt. Tuuli Kirsikka Pirttiahon kokemus markkinoinnin, viestinnän, tiimien, yrittäjyyden, johtamisen sekä johdon konsultoinnin tehtävissä on kertynyt yli 25 vuoden aikana.

GLOWUP on THEWIND Oy:n aputoiminimi, jonka valtuuttamat GLOWUP asiantuntijat vastaavat GLOWUP-toteutuksista ja asiakkuuksistaan omissa yrityksissään. Kysy lisää tai katso tarkemmin toteutuksista asiantuntijoiden omilta sivuilta. Tilaa laajempi esite painettuna tai sähköisenä. THEWIND Oy:n rekisteriseloste

Tuuli Kirsikka Pirttiaho
GLOWUP Creator and Guide, Asiantuntija ja menetelmän kehittäjä
THEWIND Oy | Consultant, Coach and CEO, Konsultti, valmentaja ja toimitusjohtaja
tuulikirsikka@thewind.fi
p. +358 40 501 1501
THEWIND Oy
Postit/Post: Aittokalliontie 6
40400 Jyväskylä

Käyntiosoite/Office: 15.8.2018 alkaen Kauppakatu 14
40100 Jyväskylä, Finland
www.thewind.fi – Lifts People – Communication, Development, Consulting, Coaching
www.glowup.fi – GLOWUP From being to doing – Development Method, Kehittämismenetelmä

 

Elina Lillstrang
GLOWUP Creator and Guide, Asiantuntija ja menetelmän kehittäjä
Elina Lillstrang Oy | Yrittäjä, psykologi
elina@kasvupsykologi.fi
p. +358 50 365 7220
Kivelänlammentie 71
40660 Jyväskylä, Finland
www.glowup.fi – GLOWUP From being to doing – Development Method, Kehittämismenetelmä

(vanhempainvapaalla)